't Putteke zoekt nieuw gezelschap

Type cohouse

Kamer privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

niet gemeubeld

Gemeenschappelijke delen

Ola!

Ben jij een creatieve persoon die mogelijkheden ziet, die graag in een rustige, ontspannen setting wenst samen te wonen?

Er is plaats voor een nieuwe huisgenoot in ons groot rustiek huis met 3 slaapkamers en 1 doorgeefkamer (= korte bewoning mogelijk), een aangrenzende koer en grote tuin.

Huur per kamer is 450euro (all-in), doorgeefkamer is 325euro Er staat een wasmachine, bad/douche, tv, gasvuur, oven... en een overvloed aan kastruimte, Er is een pluizige bewoner, de kat (6) Pol en in de tuin wonen er kippetjes en 2 geiten.

Ikzelf ben Carolien (33) en werk bij een bloemenhandelaar, geniet van lekker chillen in de tuin, voor de tv hangen, een glaasje drinken, een spelletje spelen, darten, naar het theater gaan, zingen, ...

Eline (27) werkt voor OVAM rond afvalcijfers, is een bezige bij die ecologie belangrijk vindt, lekker vegetarisch of vegan kookt, graag een babbeltje slaat, spelletjes speelt en in een tuin werkt.

We zijn opzoek naar iemand die ook al eens graag diens telefoon aan de kant legt en mee wilt genieten van het hier en nu. We vinden het belangrijk dat jij compatibel bent bij onze verschillende persoonlijkheden.

Het maken van goede afspraken, een opgeruimd huis en een ontspannen sfeer zijn zeker een must. Je kamer is jouw persoonlijke ruimte waar je doet en laat wat je zelf wilt, je mag behangen/verven/vloer leggen/verbouwen... dit naar eigen smaak.

Het huis ligt op 5 min. van de winkel/bowling/pool/snooker/Ymeria/zwembad. Je bent op 15 min met de fiets aan het Meer Van Rotselaar en op 15 à 20 min in Leuven. Station Wijgmaal is op 2km. Er is ook een bushalte die net om de hoek ligt en bereikbaar is via 4 bussen van en naar Leuven/Aarschot/Rotselaar. De kamer is reeds beschikbaar.

Als je interesse hebt of gewoon even kennis wilt maken, neem dan zeker contact op!
(bellen/SMS is het snelste: 0472685695)

Grtz! Eline & Carolien

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 1
  • Tuin/terras
  • Wasmachine
  • Internet/Wifi
  • Fietsberging
  • BBQ
In de natuur