2 x 1 huisgenoot gezocht in het Brouwershuis te Vierseldijk

Type cohouse

Kamer privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

- Kamer 1 heeft ramen op het zuiden aan de straatzijde en meet 4m70 x 3m60 en kost 375€.
- Kamer 3 heeft ramen op het westen en noorden en heeft zicht op de tuin van de Oude Brouwerij. Deze kamer meet 4m70 x 4m00 en kost 395€. De kamer meet 4m70 x 4m00, is ongemeubeld en heeft een lavabo. Indien gewenst zijn er wel enkele meubels beschikbaar (bed, kast, stoelen).

De kamer wordt telkens verhuurd aan één persoon. Huisdieren zijn niet toegelaten.

De huurprijs is exclusief kosten voor gas, elektriciteit, water, internet. Kosten zijn af te rekenen volgens werkelijk verbruik, gedeeld door de bewoners. De provisie hiervoor bedraagt momenteel 100€. Bijdrage huurdersaansprakelijkheidsverzekering 7,50€.

De huurprijs bedraagt 395 euro / maand. Dit is exclusief kosten voor gas, elektriciteit, water, internet. Kosten zijn af te rekenen volgens werkelijk verbruik, gedeeld door de bewoners. De provisie hiervoor bedraagt momenteel 100€. Bijdrage huurdersaansprakelijkheidsverzekering 7,50€.

Gemeenschappelijke delen

Het Brouwershuis vormt een gemeenschapshuis waar 3 bewoners elk een eigen kamer huren en de rest van het woongedeelte gemeenschappelijk gebruiken.

Het is gelegen naast domein Hovorst (bosgebied). Het Brouwershuis ligt ook vlak naast de Oude Brouwerij (dat is een vzw waar mensen rust en bezinning zoeken, we zoeken daarom rustige bewoners).

Samen met de 2 medebewoners beschik je op de eerste verdieping over een aangename zitkamer (5m20 x 4m80) en een rustieke badkamer (3m60 x 2m70) met ligbad/douche, wastafel en toilet. Op het gelijkvloers is er een ruime woonkamer (4m80 x 8m80), een keuken met wasplaats en een overdekt terras. Er is geen tuin.

Centrale verwarming, warm water en fornuis op gas. In de woonkamer staat ook een houtkachel. Huurcontract van 1 jaar.

We zijn op zoek naar een rustige huurder, die binnenshuis niet rookt en op een goede manier het huis deelt met de 2 andere bewoners, door zich bijvoorbeeld te houden aan de huisafspraken i.v.m. poetsen, rust, enz. We zoeken iemand zonder financiële of psychologische problemen. Kandidaten kunnen zich aanmelden per mail waarin u zichzelf uitgebreider voorstelt en ook een beeld geeft van motivatie en verwachtingen. Contactadres: brouwershuis@lieverleven.be. Met vragen kan u ook terecht op 03 484 33 41.

Welkom!

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 1
  • Tuin/terras
  • Wasmachine
  • Internet/Wifi
  • Gratis parkeerruimte
Met je kids