Uitzonderlijk vastgoed op rustige ligging te Heusden

Type cohouse

Volledige woning om zelf te delen (4 slaapkamers)

Persoonlijk ruimte

Er wordt een volledige woning te huur aangeboden welke zelf, naargelang het aantal personen, kan ingedeeld worden. Op heden is deze woning verhuurd aan 3 vrienden die samenwonen. Ze gaan elk hun eigen weg en de woning is beschikbaar vanaf 15/09/2024.

Gemeenschappelijke delen

Dit charmant en rustig gelegen landhuis kent tal van authentieke, doch hedendaagse elementen. De aangenaam georiënteerde tuin is te bereiken via twee wegen, ter hoogte van de keuken alsook aan de woonkamer. Deze werd volledig aangelegd met allerlei beplantingen, een vijver met Koi's en voldoende parkeermogelijkheden!

Doorheen de woning werd gebruikt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, voorzien van alle comfort. De woning is gelegen in de Molenweidestraat te Heusden, vlakbij de Schelde, en heeft een uitstekende ontsluiting richting het centrum en tal van invalswegen!

De aangenaam georiënteerde tuin is te bereiken via twee wegen, ter hoogte van de keuken alsook aan de woonkamer. Deze werd volledig aangelegd met allerlei beplantingen, een vijver met Koi\'s en voldoende parkeermogelijkheden! De architectuur van de woning is gekenmerkt door authentieke elementen en kwaliteitsvolle materialen.

Dit charmant en rustig gelegen landhuis, met een totale opp. van 375 m² (incl. zolder), omvat een imposante inkomhal met vestiairemogelijkheden en afzonderlijk toilet, toegang tot de volledig ingerichte keuken met tal van apparaten en de hoogwaardige woonkamer met eetgedeelte. Via de woonkamer is er toegang tot een lichtrijke, multifunctionele ruimte alsook een berging met trap richting het eerste verdiep. Ook aanwezig is een makkelijk toegankelijke garage met plaats voor 2 wagens, een technisch gedeelte en voldoende opbergmogelijkheden. Het eerste verdiep omvat vier slaapkamers, een badkamer met ligbad, douchecabine en dubbel badkamermeubel, een bureauruimte en multifunctionele ruimte in te richten naargelang de eigen keuze. Via een uitschuifbare trap is de heel ruime opbergzolder te bereiken.

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 2
  • Tuin/terras
  • Vaatwasmachine
  • Fietsberging
  • Storage ruimte
  • Gratis parkeerruimte
  • Garage
In de natuur