Twee kamers met 1 gedeelde badkamer beschikbaar

Type cohouse

Kamer privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

De kamers zijn volledig gerenoveerd, geschilderd en uitgerust met airco. Desgewenst kunnen meubels ook voorzien zijn (verder af te spreken). Kamer 1 ligt aan de zuidkant op het tweede verdiep. Er is een grote velux en een laag raam over de lengte van de muur, dus het is een zeer lichtrijke ruimte. Kamer 2 ligt aan de noordkant van de tweede verdieping en bevat een mezzanine. Ook in deze kamer valt het licht binnen door 2 veluxen. Op de tweede verdieping is ook één badkamer + toilet voorzien die gebruikt kan worden door de inwoners deze kamers. Voor deze kamers vragen we €600/maand + €50/maand voor bijkomende kosten als wifi/electriciteit/water.

Gemeenschappelijke delen

Het huis ligt in Gent Muide, dicht bij Dok Noord en met vlotte verbinding naar het stadscentrum en de R4.
Op het gelijkvloers bevinden zich een ruime living, eetruimte en keuken. De keuken is uitgerust met een nieuwe microgolf, oven en inductiekookplaat. Momenteel zijn er nog geen afwasmachine en wasmachine, maar deze komen er binnenkort.
Verder is het huis voorzien van elektriciteit op zonne-energie en met domotica; en een mazoutketel voor de verwarming van het gelijkvloers.

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 1
  • Privéruimte bemeubeld
  • Internet/Wifi
Dieren welkom