Automatische vertaling

KAMER MET EIGEN BADKAMER VOOR ONDERHUUR VAN 6 JULI TOT 1 SEP

Type cohouse

Kamer en douche privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

Gemeenschappelijke delen

KAMER MET PRIVÉBADKAMER VOOR ONDERHUUR VAN 6 JULI TOT 1 SEPTEMBER (flexibele data) - PLACE JOURDAN (FRANÇAIS Y ESPAÑOL HIERONDER)
In ons gedeelde maison de maître gelegen op een steenworp afstand van het Jourdanplein (Etterbeek) is een gemeubileerde en ruime kamer met privébadkamer beschikbaar.
📍: Waar? Twee minuten lopen van Place Jourdan.
📅: Wanneer? Beschikbaar van 6 juli t/m 1 september (flexibele data).
🏠: Wat? Grote kamer met een eigen badkamer in een maison de maître met een wasmachine. Het pand is gelegen aan een rustige en nette woonstraat. Je deelt de keuken en de woonkamer alleen met een Spaanse man, een Frans meisje en een Italiaans meisje. Het merendeel daarvan zijn studenten en jonge professionals. De sfeer is rustig en gastvrij.
🚈: Nabijgelegen haltes bediend door buslijn 80 en metrolijnen nummer 1 en 5 (binnen 10 minuten lopen), op 2 minuten lopen van Place Jourdan, met tal van winkels en terrassen in de buurt om te genieten van het goede zomerweer.
💰: De prijs per maand bedraagt 550 EUR, zijnde 1000 EUR voor de twee maanden. De prijs is all-inclusive (inclusief de diensten van een tweewekelijkse huishoudster).
👉: Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke persoon, een student of een jonge professional. Stuur mij indien mogelijk een privébericht met een korte beschrijving van uzelf. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft.
Alberto
-------------------------------------
CHAMBRE AVEC SALLE DE BAIN PRIVÉE EN SOUS-LOCATION DU 6 JUILLET A 1 SEPTEMBRE (flexibele data) - PLACE JOURDAN
Een gemeubileerde en ruime kamer met een privéruimte is beschikbaar in een andere colocatie op een plek op het Jourdanplein (Etterbeek).
📍: Où? Twee minuten à pied de la Place Jourdan.
📅: Quand? Vanaf 6 juli pas op 1 september (flexibel).
🏠: Wat? Grote kamer met een privéruimte in een maison de maître met een wasautomaat. Het is onbereikbaar in een kalme en eigen rue résidentielle. U doet mee aan de keuken en de salon met een Espagnol, een Française en een Italiaans. Het is een belangrijk onderdeel van de studie en je werk. De sfeer is kalm en chaleureuse.
🚈: Arrêts à proximité desservis par le bus n° 80 en les metrolijnen n° 1 en 5 (-10 minuten à pied), 2 min à pied de la Place Jourdan, met nombreux commerces à proximité et de terrassen pour en profiter du bon klimaat d'été.
💰 Le prix par mois is 550 EUR, soit 1000 EUR pour les twee mois, avec toutes charge omvat (inclusief de doorgang van een homme de menage 1 voor twee twee semaines).
👉 Nous cherchons een verantwoordelijke persoon, étudiant/e of jeune travailleur/se
Merci de m'envoyer un MP moi met een korte beschrijving.
Neem contact met mij op met vragen die u heeft.
Alberto
----------------
SUB-ALQUILER DE HABITACIÓN DEL 6 DE JULIO AL 1 DE SEPTIEMBRE (fechas flexibles) EN PLAZA JOURDAN
Een leuke woonomgeving en een verblijf met privé-eigendom is beschikbaar in een nieuwe residentie, gelegen op een plek op het Jourdanplein (Etterbeek).
📍: ¿Dónde? Een dos minutes a pie de la Place Jourdan.
📅: ¿Cuándo? Beschikbaar vanaf 6 juli op 1 september (flexibel).
🏠: ¿Qué? Een ruime woonruimte met een privéhuis in een maison de maître. Het gebouw bevindt zich in een rustige en rustige woonwijk. Compartirás la cocina en la sala de estar met een español, een frankrijk en een italiaanse. De burgemeester van Ellos is een van de studenten en jonge professionals. De omgeving is rustig en acogedor.
🚈: Paradas cercanas servidas por el autobús nummer 80 en de metrolijnen nummer 1 en 5 (een menu van 10 minuten per taart). Na 2 minuten op de Place Jourdan, met tientallen tiendas en terrazas cercanas para disfrutar del buen clima de verano.
💰: De prijs bedraagt 550 EUR, 1000 EUR in totaal inclusief (inclusief de service van een persoon die een paar dagen per week een persoon limpie).
👉: U kunt een verantwoordelijke, professionele of professionele professional gebruiken. Als je het leuk vindt, bekijk dan een privébericht met een korte beschrijving. Geen kerels en contactarme si tienes alguna pregunta.
Alberto

Voorzieningen

 • Keukens: 1
 • Badkamers: 1
 • Privéruimte bemeubeld
 • Digitale Tv of Netflix
 • Vaatwasmachine
 • Wasmachine
 • Internet/Wifi
 • Fietsberging
 • Storage ruimte
 • Gratis parkeerruimte
 • Poetshulp
In de natuur