Cozy Inside/Out Huifkar op het paradijselijk Soulpath domein

Type cohouse

Privé woonst in cohouse geheel (1 slaapkamers)

Persoonlijk ruimte

De Cozy Inside-Out Huifkar is een gezellige Low-Budget huifkar, licht geïsoleerd met ruim twijfelaar bed.
Veel gezellige kaarsjes, prachtig uitzicht op de weides en het bos. En deze huifkar heeft een houtkachel die heerlijk lekker warm stookt. Koud zal je hier niet hebben.
Er is basic service voor 2 personen aanwezig, gevitaliseerd drinkwater, koffie, thee, peper & zout, olijfolie, all organic). Er ligt een powerbank. De Huifkar heeft een zit/ligbank, buiten staat een buitentafel met 2 stoelen.
De ruimte
In de ruimte is plaats om zelf een tafeltje te zetten als je dat wenst. Je kan dus een klaptafel en stoel vanonder het bed nemen en gebruiken.
De Wellness corner is +- 50 meter verderop aan de rand van het bos en is €75 voor 2 personen en €55 voor 1 persoon en vanaf long stay van 1 maand is het 1x per maand gratis en ter bespreking is het gebruik mogelijk.

Andere dingen waar je op moet letten
Geen electriciteit wel een usb powerbank aanwezig en kaarsverlichting. 5 liter gevitaliseerd gefilterd drinkwater. 1 vuurvaste kookpot waarbij je op de kachel een 1 pans gerecht kan klaarmaken.

Gemeenschappelijke delen

Soulpath staat voor gezondheid & respect voor de natuur, en biedt een verblijf aan in rust & stilte en in een prachtige natuurlijke omgeving. Daarom wordt er op een ecologische manier geleefd en vragen we onze gasten om veganistisch of vegetarisch te eten, geen alcohol te drinken en niet te roken op ons domein. U kan verblijven in de Vajra tipitent in het bos, in de pipowagen (kleine zigeunerwagen), de yurt (authentieke Mongoolse tent) of de ammavan (caravan in de energie van moeder Amma), of in je eigen tent, allen met een fantastisch zicht op de groene omgeving.

Gedeelde keuken/druivenserre

Gedeelde Tempelyurt
Hier kan je yoga doen, meditatie, in stilte lezen, gezellig zijn bij de kachel die je zelf mag aansteken.

Gebruik van wasmachine in badkamer

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 1
  • Tuin/terras
  • Wasmachine
  • Internet/Wifi
  • Fietsberging
  • Gratis parkeerruimte
  • BBQ
Met je kids