Co housing in Kessel-Lo

Type cohouse

Kamer privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

Zeer ruime kamer waar al ingebouwde kasten aanwezig zijn.

Gemeenschappelijke delen

Huisgenoot gezocht
Hallo allemaal,
Wij zijn Allena (36 jaar), Frank (32 jaar) en Inez (23 jaar). Gisteren trokken wij in in ons gezellig huurhuis te Leuven (Kessel-lo). Aangezien het huis 4 slaapkamers telt, zijn wij nog op zoek naar een leuke huisgenoot.
Praktisch? De huur van de kamer bedraagt 450 euro/maand. Elke maand komt hier nog 150 euro aan gemeenschappelijke kosten bij (water, elektriciteit, wifi, brandverzekering, etc.). Aan de start zal je ook een waarborg van 1050 euro betalen.
Wat meer over waar je terecht komt …
Naast 4 slaapkamers beschikt het huis over 2 badkamers (1 badkamer met een douche, de andere met een bad), een grote keuken, een ruime living, een garage en een netjes onderhouden tuintje. We hebben nog 1 grote kamer vrij. Het huis bevindt zich op de Diestesteenweg te Leuven (Kessel-lo) (het huisnummer wordt later meegedeeld). Het station van Leuven is op 10 minuten wandelen en de bus stopt recht voor de deur.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zowel Frank, Allena en ik werken en wij zijn ook op zoek naar iemand met een vast maandelijks inkomen. Naast ons drietjes zal je ook kennis maken met Musti. Musti is een buurtkatje, die achtergelaten is door haar vorige baasjes. Musti heeft ervoor gekozen om geen huiskat te worden dus voorzien wij haar van een comfortabel slaapplekje in de tuin en eten. Wel zullen we binnenkort een hond ontvangen en deze woont wel in het huis.
Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan gerust een mailtje naar Frankvanwemmel@gmail.com

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 2
  • Privéruimte bemeubeld
  • Vaatwasmachine
  • Wasmachine
  • Internet/Wifi
  • Gratis parkeerruimte
Met je kids