Automatische vertaling

Kamer in de Schumanwijk

Type cohouse

Kamer privé + gedeelde woning

Persoonlijk ruimte

Het gebied is extreem veilig, er zijn veel EU-instellingen in de buurt en daarom is er veel beveiliging, vooral 's nachts.

De wegen in de buurt van het huis zijn vaak leeg, daarom zijn er vaak parkeerplaatsen in de buurt van het huis.

HET APPARTEMENT 🏠

Het huis is een enorm appartement met een volledig uitgeruste keuken met oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Er is ook een wasmachine en droger voor kleding. We hebben een extreem grote woonkamer, goed om samen met vrienden te eten en een tv met bijna alle Europese zenders. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en er is gelukkig een lift aanwezig als je geen zin hebt om de trap te nemen.

De KAMER 🛏

• 560€
--> (Inclusief nutsvoorzieningen) om in juli binnen te komen. ⏰

Het appartement beschikt in totaal over 4 kamers. Eén kamer heeft een eigen badkamer met douche/bad en wastafel, de andere 2 delen de andere badkamer. Er zijn 2 toiletten die worden gedeeld door de 3 kamers. 🐳

🦥 Domiciliëring is mogelijk!!

De borg bedraagt 2 huurprijzen.

De kamer is niet gemeubileerd. We geven voorrang aan iemand die bereid is het meubilair te kopen dat al in de kamer aanwezig is (zoals u op de foto's kunt zien).

👉🏻Als je geïnteresseerd bent, stuur mij dan een korte beschrijving van jezelf. We horen graag van u en spreken een tijdstip af om het huis te bezoeken.

Bedankt! 🤜🏼🤙🏼

Gemeenschappelijke delen

Vanaf juli één kamer beschikbaar in een appartement met 4 slaapkamers in SCHUMAN! 😁

We hebben een kamer in ons enorme appartement naast de Europese Commissie (Berlaymontgebouw):

Ik ga verhuizen en zoek iemand die mijn contract wil overnemen.

LOCATIE 📍

Het appartement is gelegen naast het Berlaymontgebouw van de Europese Commissie. 2 minuten lopen van de Maalbeektuin en 5 minuten lopen naar het prachtige Jubelpark. Het is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer, beide op 5 minuten lopen van de stations Brussel-Schuman en Maalbeek. Perfecte locatie als u voor EU-instellingen werkt.

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 2
  • Privéruimte bemeubeld
  • Vaatwasmachine
  • Wasmachine
  • Droogkast
Dieren welkom