Leuke huisgenoot gezocht voor co-housing

Type cohouse

Kamer en douche privé + gedeelde ruimte

Persoonlijk ruimte

De derde huisgenoot krijgt de kleine slaapkamer van 16m2, die is uitgerust met een eigen badkamer en dressing.

Gemeenschappelijke delen

Welkom bij onze co-housing woning gelegen in een leuke en gezellige buurt. Onze woning bevindt zich op loopafstand van het prachtige Park Noord, waar u kunt genieten van de groene omgeving en de frisse lucht. Bovendien is onze woning gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er gratis parkeermogelijkheden in de buurt. 

Bij binnenkomst wordt u begroet door onze grote living, die voldoende ruimte biedt voor een comfortabele woonkameropstelling. Naast de woonkamer vindt u onze grote moderne keuken, uitgerust met een vaatwasser en vier kook fornuizen, zodat u gemakkelijk maaltijden kunt bereiden voor uzelf en uw huisgenoten.

Verderop in de woning bevindt zich onze eetkamer, waar u kunt genieten van uw maaltijden met vrienden en familie. Er zijn in totaal drie toiletten in het huis, waardoor u nooit hoeft te wachten om naar het toilet te gaan.

De woning beschikt over een grote badkamer, die is uitgerust met moderne voorzieningen en voldoende ruimte biedt voor al uw behoeften. Daarnaast is er nog een kleine badkamer met een aparte douche en een kleine kamer die kan worden gebruikt als dressing.

Er zijn in totaal vijf slaapkamers in de woning, waarvan twee grote kamers van 25m2 en twee kleine kamers van 16m2.

Kortom, onze woning biedt voldoende ruimte voor een comfortabel en modern huiselijk leven. Kom gerust eens langs om te bekijken of onze woning bij uw wensen past.

We zijn momenteel op zoek naar een derde huurder om ons gezellige huis te delen. Onze huisgenoten zijn tussen de leeftijd van 24 en 29 jaar oud en allemaal werkende mensen. We zijn specifiek op zoek naar iemand die geen student is en die de volgende eigenschappen heeft:

Extravert: we zijn op zoek naar iemand die graag onderdeel wil uitmaken van ons co-housing huishouden en openstaat voor sociale interactie met de andere bewoners.
Netheid: we vinden het belangrijk dat de woning netjes wordt gehouden en zijn daarom op zoek naar iemand die zich aan deze regels kan houden.
Open minded: we hebben verschillende achtergronden en persoonlijkheden in ons huishouden en zoeken iemand die openstaat voor nieuwe ervaringen en andere denkwijzen.
Kan delen: onze woning is een co-housing woning, wat betekent dat we gezamenlijke ruimtes hebben die we delen. We zijn daarom op zoek naar iemand die bereid is om deze ruimtes te delen en samen te werken om ons huishouden soepel te laten verlopen.
Als u zichzelf herkent in deze eigenschappen en op zoek bent naar een gezellige woning met leuke huisgenoten in een prachtige buurt, dan zijn wij de juiste plek voor u! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voorzieningen

  • Keukens: 1
  • Badkamers: 2
  • Privéruimte bemeubeld
  • Digitale Tv of Netflix
  • Vaatwasmachine
  • Wasmachine
  • Internet/Wifi
  • Gratis parkeerruimte
  • BBQ
In de natuur